September 9, 2009

090909

Hari itu, 080808.

Dan hari ini, 090909.

Betapa cepatnya masa berlalu.

p/s: wake me up when september ends.

9 comments:

nizamsani said...

Raya nanti InsyaAllah 20.09.2009 plak.

Sh. Nursyahidah said...

nizamsani,
eh.ya kan! tak sedar pula tarikh tu pn cantik juga.

nami o fish said...

Esok September 11.8 tahun bangunan kena bom.

p/s:buku revolusi Perancis tu nami ada.It's Masses Arise:The Great French Revolution.Penulis dia nama dia Peter Taaffe.

Kalau nak pesan boleh nami pesankan,tapi kat UK la,sebab nami beli pun kat sana masa pergi sana dulu.

Basuh Baju said...

oit! bangun ar..haha

nami o fish said...

Buku tu harganya £10.00 masa nami beli kat UK dulu.Tapi nami dah tanya tukang hantar tu.Dia kata dia boleh charge in RM dengan kemampuan rakyat Malaysia.Bermakna harganya lepas dibincang2,RM20.00.

Tapi kalau nak nami hantar,nami charge harga buku+kos penghantaran.Kalau you kat KL je tak payah la,tapi since you outside my area,I charge minimal price la.

Boleh?Kalau boleh bgtau nami,okes?

nami o fish said...

nobody_heroes@yahoo.com <-my ym.

Sh. Nursyahidah said...

Basuh Baju,
tunggu dulu! september blm berakhir.ehehe =p

nami,
ok,sda add nami di ym.apa2,sy contact nami kt ym k.thanks!

HELAS said...

paling cantik ...

time 09:09:09 date:09.09.09

hehe ada 2 sesei pla tu.. am dan pm

=)

Sh. Nursyahidah said...

lepas ni,apa pula?